bhr consulting

Determined for performance

Determined for performance
| Contact | 0332.402.192
| |
Servicii de analiză a concurenței (competitive intelligence)

Înainte de luarea unor decizii strategice, orice companie trebuie să beneficieze de maximum de cunoaștere. Cu toții știm sau intuim că în rețeaua de informații globală ar putea să existe date importante despre concurenți sau parteneri, pe care ne-am dori să le cunoaștem înainte de a lua decizii majore.

BHR vă poate ajuta în acest sens și vă pune la dispoziție un instrument pe care principalii dumneavoastră concurenți probabil că deja îl utilizează: competitive intelligence activități de colectare (legală și etică), analiză și valorificare a informațiilor despre competitorii dumneavoastră din România sau străinătate.

Specialiștii în competitive intelligence ai BHR vor efectua pentru dumneavoastră o analiză profesionistă a datelor și informațiilor existente într-o diversitate de surse disponibile în întreaga lume, care pot fi accesate gratuit sau cu plată: baze de date oficiale sau comerciale, site-urile companiilor sau burselor de valori, social-media, publicații on-line sau print specializate, fluxurile de știri etc.

Ulterior veți primi un raport de analiză a concurenței, întocmit într-un limbaj accesibil, care vă va fi util pentru luarea unor decizii strategice corecte.

BHR vă asigură de păstrarea confidențialității intereselor dumneavoastră de cunoaștere în profunzime a unor anumite zone ale mediului concurențial.

| |
Consultanță privind managementul securității informațiilor

Consultanța privind managementul securității informațiilor organizației are la bază efectuarea unei evaluări la nivelul organizației cu privire la existența și aplicarea unor politici și proceduri referitoare la securitatea informațiilor (cu excepția celor secrete de stat sau secrete de serviciu, prevăzute de Legea 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, care intră în competența unor instituții abilitate ale statului).

În baza constatărilor, sunt realizate recomandări cu privire la adoptarea unui model de clasificare a informațiilor organizației, care să asigure nivelurile de protecție/confidențialitate necesare, și propuneri privind măsurile menite să garanteze disponibilitatea, confidențialitatea și integritatea acestor informații.

Ulterior, la cererea clienților, BHR poate acorda sprijin și asistență pentru implementarea soluțiilor propuse, prin intermediul unui personal calificat, cu o experiență îndelungată în domeniul managementului securității organizaționale.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE